Viinit

Kuohuviinit ja shamppanjat

Cava Papet del Mas Brut
Macabeo 40%, Parellada 30 %, Xarel·lo 30%
Espanja, Katalonia
Tuoksusta löytyy sitruksen ja omenan aromeita sekä hentoa paahteisuutta ja kukkeutta. Suutuntuma on erittäin kuiva. Omenan ja sitruksen makuja siivittävät raikkaat hapot. Miellyttävä kokonaisuus.

28,00 € / plo

 

Guerrieri Rizzardi Prosecco Extra Dry

Glera 100%
Italia, Treviso DOC

Tuoksussa voi aistia päärynän ja omenan aromeita sekä kukkeita elementtejä. Puolikuiva, pehmeän hedelmäinen. Raikas happorakenne on tasapainossa hedelmäisten aromien kanssa. Keskipitkä jälkimaku hienostuneen päärynän aromein.

30,00 € / plo


Crémant de Loire Brut Nature Millésime (luomu)
Chenin de Loire 70 %, Chardonnay 30 %
Ranska, Loire

Tuoksussa voi aistia sitrushedelmiä, hentoa kukkeutta, manteleita ja tyylikästä paahteisuutta. Täysin kuiva, mineraalinen, terävähappoinen ja sitruksinen. Tyylikäs sekä hienostunut kokonaisuus.

32,50 € / plo


Champagne Palmer & Co Brut Réserve
Chardonnay 50%, Pinot Noir 45%, Pinot Meunier 5%
Ranska, Champagne, Reims

Tuoksu on raikkaan hedelmäinen. Siitä löytyy omenan ja sitruksen aromien lisäksi paahteisuutta ja hentoa mokkaa. Maku on runsas: siinä on raikkaan sitruksen lisäksi paahdetun leivän aromeja. Tyylikäs kokonaisuus!

50,00 € / plo


Champagne Palmer & Co Blanc de Blancs
Chardonnay 100%
Ranska, Champagne, Reims

Tuoksukenttä muodostuu eksoottisista hedelmistä, paahtoleivästä, hennosta kermaisuudesta ja savusta. Suutuntuma on tyylikkään hapokas. Siitä löytyy situksen aromien lisäksi pehmeää paahtoleipää. Elegantti kokonaisuus.

60,00 € / plo

Valkoviinit

TALON VIINI

Cabriole Sauvignon Blanc
Chile, Casablanca

Runsaan aromaattinen tuoksukenttä, jossa on sitrushedelmien aromeja sekä hienostunutta mustaherukanlehteä. Kokonaisuudessaan viini on kuiva, elegantti, mineraalinen, yrttimäinen ja raikkaan hapokas.

27,50 € / plo


Brookford Chardonnay Semillon
Chardonnay 85%, Semillon 15%
Australia, South Eastern Australia

Trooppiset hedelmät ja hento mausteisuus muodostavat viinin tuoksukentän. Kuiva, pehmeän hedelmäinen. Nousevat hapot ovat tasapainossa hedelmäisyyden kanssa. Raikkaan hedelmäinen kokonaisuus.

28,00 € / plo


Prüm Essence Riesling Halbtrocken

Saksa, Mosel

Sitruksen, aprikoosin, hunajan ja hennon vahamaisuuden aromit muodostavat viinin tuoksukentän. Viini on puolikuiva ja sen runsasta hedelmäisyyttä ja miellyttävää makeutta tasapainottaa hyvä happorakenne ja hiven mineraalisuutta.

30,50 € / plo


Apátsági Hemina Cuvee
Pinot Blanc 60%, Sauvignon Blanc 30%, Viognier 10%
Unkari, Pannonhalma

Runsas bouquet muodostuu trooppisista hedelmistä, erityisesti persikasta ja limestä, voin, vaniljan ja pähkinän aromeista. Suussa viini on kuiva ja täyteläinen. Runsasta suutuntumaa piristävät tuntuvat hapot, jotka tekevät kokonaisuudesta tasapainoisen.

32,00 € / plo

 

Pflüger Dürkheimer Riesling Trocken

Riesling 100%
Saksa, Pflaz, BIO-viini

Viinin tuoksukenttä muodostuu omenan, limen, savun ja hennon hunajan aromeista. Maun aromeissa voi aistia omenaa, limeä ja hentoa petrolia. Hapot ovat untuvat, mutta tasapainoiset. Tyylikkyyttä viinille tuo elegantti mineraalisuus

33,50 € / plo


Bulgarini Trebbiano di Lugana
Turbiana 100%
Italia, Lugana

Tyylikkään hedelmäinen viini kypsän sitruksen, persikan ja aprikoosin aromein. Melko täyteläinen, maukkaan hedelmäinen suutuntuma. Hedelmäisyyttä tasapainottavat ryhdikkäät hapot. Pitkä, mantelinen jälkimaku. Elegantti kokonaisuus

34,00 € / plo

 

Punaviinit

TALON VIINI
Cabriole Cabernet Sauvignon

Chile, Rapel

Mustaherukan pehmeän hedelmäiset aromit yhdistyvät mausteisen paahteisuuden kanssa. Keskitäyteläinen suutuntuma on pehmeä ja elegantti. Jälkimaku on hennon lakritsainen.

27,50 € / plo


Réserve de Fleur Côtes du Rhône
Syrah 75%, Grenache 20%, Carignan 5%
Ranska, Rhône

Kypsät punaiset marjat, kirsikka, luumu ja mausteisen pippuriset aromit muodostavat viinin tuoksukentän.  Melko täyteläinen, kypsän marjaisa, mausteinen. Ryhdikkäät, tasapainoiset hapot.

 

29,00 € / plo


Yaso Tinta de Toro
Tinta de Toro 100 %
Espanja, Toro

Viinissä tuoksuu tumma kirsikka, miellyttävä mausteisuus, kahvi, eukalyptus ja anis. Suussa se on täyteläinen, lämpimän pehmeä ja samettinen varustettuna tuntuvalla, tasapainoisella hapokkuudella. Pitkä lakritsainen jälkimaku.

30,00 € / plo


Made In Mendoza Malbec Organic

Argentiina, Mendoza

Viinissä tuoksuvat tummat, hillomaiset marjat, mausteiset aromit sekä lakritsa. Keskitäyteläisen täyteläinen, samettinen. Tanniinit ovat hyvin integroituneet ja hapot ovat tasapainossa hedelmäisyyden kanssa. Hennon mineraalinen. Jälkimaussa on lakritsaa.

31,00 € / plo


Rioja Vega Reserva
Tempranillo 85 %, Graciano 10 %, Mazuelo 5 %
Espanja, Rioja

Viinin bouquet on uskomattoman monivivahteinen. Siinä voi aistia karhunvatukan lisäksi nahkaa, tupakkaa, mausteisuutta ja tyylikästä vaniljaa. Täyteläinen suutunutuma. Kokonaisuus on lämmin, tasapainoinen ja lihaisa.

33,00 € / plo


Apátsagi Pinot Noir
Pinot Noir 100 %
Unkari, Pannonhalma

Viinissä on upea aromimaailma, jossa tuoksuvat kypsät kirsikat, yrttisyys, tumma suklaa ja lakritsa. Bourgogne-tyylinen rakenteeltaan runsas Pinot Noir, jossa on samettinen tekstuuri ja hienosti intergroitu tammi.

37,00 € / plo
 

Jälkiruokaviinit

Casas del Bosque Late Harvest Riesling
Chile, Casablanca

Hunaja, rusinat ja trooppiset hedelmät, erityisesti mandariininkuori, muodostavat viinin miellyttävän elegantin aromikokonaisuuden. Konsentroituneet hedelmäiset aromit yhdistyvät raikkaaseen hapokkuuteen.

  5,50 € /6 cl
33,00 € Plo (0,375 cl)


Martha’s Porto Fine Ruby
Portugali, Douro
Tuoksun aromeissa voi aistia kypsiä punaisia ja tummia marjoja sekä pehmeitä, kuivattuja hedelmiä. Miellyttävät hapot tasapainottavat makeaa suutuntumaa. Kokonaisuus on miellyttävän pehmeä ja tyylikkään paahteinen.

4,50 € / 8 cl
40,00 € Plo (0,750 cl)