Hoppa till innehåll

Nybergs Varpet

Konferens

Villa Varpets sal har den magnifika vyn över havet och den omgivande orörda och karga skärgårdsmiljön, som öppnar sig från de stora fönstren, tillsammans med den ljusa och stiliga interiören skapar en härlig ram för inspirerande och givande möten samt fester av alla slag.

Villa Varpets bastuavdelning består av omklädningsrum med öppen brasa, tvättrum med tre duschar, själva bastun och varmvattenbassängen strax utanför. Den rymliga bastun med sin “intelligenta”-ugn bjuder på njutbara och mjuka badupplevelser och en magnifik utsikt. 15 personer ryms gott och väl samtidigt på laven. Vi tillhandahåller naturligtvis sittunderlag, handdukar och duschtvål. I omkädningsrummet finns ett kylskåp för era bastudrycker. Via terassen och behagliga trappor av trä når man stranden där man kan ta sig ett dopp i havet. Enligt överenskommelse kan en vak öppnas för vinterbad.

I den lilla vedeldade varmvattenbasängen av trä kan man oberoende av årstid och väderlek ta sig ett dopp ute. Det är en otroligt avslappnande upplevelse att i ca. 37°C:igt vatten under bar himmel bara sitta och njuta. 9 personer ryms väl samtidigt i baljan

Nybergs Varpetin pohjapiirros
Purjeveneen pienoismalli kokoustilassa
Nybergs Varpetin kaunis rakennus saaristossa