Till bordet serverade beställningsmenuer

Menuerna kan fritt komponeras om – vi förutsätter enhetligt menuval för grupper

Förrätter

Avocadobruschetta med scampistjärtar och sallad M 10,50 €

Laxpannkaka med varm- och kallrökt lax, vitlöksås och sallad L 8,50 €

Rostad blomkålssoppa med ost och nötsmör L,G  8,50 €

Havtorn-kräftfromage, karamelliserad jord-ärtskocka med brieost, oliver, melon, parmaskinka-ostrullader och rökt renstek L,G  15,50 €

Black Angus filé-tartar, krispig bladkål och stekt bröd G,M  12,00 €

Säsongen förrätter: blinier, sparris, svamp, fisktallrik etc – fråga mer!

Huvudrätter

Smörstekt abborre, kräft-saffransås och grov vårlökspotatismos L,G
(fisken kan variera på grund av tillgång exempelvis gös, sik) 21,00 €

Jordärtskock-ostbiff med gräddfilsås och stekta grönsasker/rotfrukter L,G, vege 18,00 €

Ankbröst, mörk sirpassås, risnudlar och grönsaker L,G 23,00 €

Brässerad oxbringa med senapssås, selleri-potatismos och grönsaker L,G 19,00 €

Black Angus inre filé, ölsås och grädd-örtpotatis med säsongens grönsaker L.G  28,00 €


Lammrostbiff och karé med palsternacka-cappuccinosås och krispig blomkål
L,G  23,50 €

Efterrätter

Citron-mascarponekräm med havre- och mandelflis, jordgubbssås L  9,00 €

Choklad-hasselnötfromage med bärmelba L,G  9,50 €


Sorbeturval med mandel- och karamellflis och champagnesås L,G  9,50 €

Tiramisumousse i glas L  9,00 €

Chokladfondant med Cabrioles glass L 10,00 €

L = laktosfri
G = gluteinfri
M= mjölkfri

Vår menuklassiker

Med Borgå mått

Runebergs göslaxtorn, liten räksmörgås

Fredrikas svampbuljong med moccafromage, smörstekt skärgårdslimpa

Oxfile à la Ville Vallgren med röstipotatis och senapsfrösås

Sorbeturval i mandelkorg med champagnesås

46,00 €

 

 
Lunchen serveras dagligen måndag till fredag mellan klockan 10.30-14.30