Siirry suoraan sisältöön

Nybergs Varpetin kokoustilat

Kokoustilat Porvoon saaristossa

Nybergs Varpet sijaitsee Porvoon saaristossa ja meille pääsee sekä maitse että meritse. Tule ja nauti upeasta merinäköalasta sekä henkilökohtaista palvelustamme!

Villa Varpetin salin Ikkunoista avautuva laaja merinäköala ja ympärillä oleva koskematon ja karu saaristoluonto yhdessä valoisan sisutuksen kanssa luovat viihtyisät puitteet kokoukselle tai juhlaan.

Mikäs sen mukavampaa kuin rentoutua onnistuneen kokouksen jälkeen saunassa. Villa Varpetin saunaosastoon kuuluu yhdistetty pukuhuone-takkahuone, kolmen suihkun pesuhuone, löylyhuone ja pieni lämminvesiallas ulkona saunan välittömässä läheisyydessä. Tilava sauna “älykiukaineen” tarjoaa nautinnolliset ja pehmeät löylyt ja suurenmoisen näköalan. Lauteilla on hyvin tilaa 15 hengelle. Tarjoamme saunojille istuinalustat, pyyhkeet ja suihkusaippuaa. Pukuhuoneessa on jääkaappi vieraiden omia saunajuomia varten. Terassilta valaistut puuportaat johtavat suoraan rantaan, jossa voi pulahtaa mereen. Sopimuksesta voidaan talvisin tehdä avanto.

Pienessä puulämmitteisessä lämminvesialtaassa voi vuodenajasta ja säästä riippumatta istuskella ulkoilmasta nauttien. Noin 37-asteisessa vedessä on mukavaa rentoutua vain taivas kattonaan. Puiseen paljuun mahtuu 9 henkeä.

Nybergs Varpetin pohjapiirros
Purjeveneen pienoismalli kokoustilassa
Nybergs Varpetin kaunis rakennus saaristossa