Café Cabriole
  Etusivulle
  Ajankohtaista
  Café Cabriole
  Makeat konditoriatuotteet
  Suolaiset konditoriatuotteet
  Kakkugalleria
  Lounas
  Tilausmenut
  Juhlat
  Kokous
  Catering
  Yhteystiedot
uutisotsikko

Café Cabriole
Piispankatu 30, Porvoo
Puh: 019-523 2800
avoinna:
ma-pe 8.30-18.00 | la 8.30-17.00

suomeksi på svenska in English
 
reuna
 
 
Café Cabriole

Cafe Cabriolen catering- ja juhlapalveluita nyt myös Nybergs Varpetilla.


Nybergs Varpet ja Café Cabriole ovat solmineet vuokra- ja yhteistyösopimuksen, jonka perusteella Café Cabriole jatkossa hoitaa käytännön järjestelyt ja tarjoilut Nybergs Varpetissa järjestettävissä tilaisuuksissa. Sopimus astuu voimaan huhtikuun alussa.

Nybergs Varpet aloitti toimintansa Vessöössä sijaitsevassa Sondbyn kylässä keväällä 2001 tilan Nedre-Kärras  sivuelinkeinona. Omistajat Solveig ja Clas Nyberg ovat luoneet pienen konfrenssikeskuksen/tilausravintolan saaristomiljööseen. Paikasta on tullut kuuluisa ainutlaatuisen sekä ulkoisen että sisäisen miljöönsä, henkilökohtaisen ja ystävällisen palvelunsa sekä hyvän saaristolaisruuan ansiosta. Asiakaskunta on ennen kaikkea koostunut erikokoisista yrityksistä sekä Porvoosta että pääkaupunkiseudulta.

Café Cabriole puolestaan aloitti toimintansa vuonna 1997 jugendtalossa Runeberginpuiston laidalla Porvoossa. Kohta kahdenkymmen vuoden kuluessa yrityksen toiminta on laajentunut vuosi vuodelta ja toiminta käsittää nykyään ison klassisen lounaskahvilan sekä konditorian, jossa on 80 asiakaspaikkaa talvisaikaan sekä 110 paikkaa kesäkaudella, 100 henkilön juhlasali sekä cateringtoimintaa pääasiassa Kiialan kartanossa. Omistaja ja TJ Matti Kuivisto yhdessä Irmeli Veittikosken kanssa ovat iloisia ja innokkaita saatuaan jatkaa Nybergs Varpetin toimintaa luonnonkauniilla paikalla ja jatkaa arvokasta työtä, jonka omistajapariskunta Nyberg ovat luoneet vuosien kuluessa.

Café Cabriolen toiminta-ajatus on valmistaa kaikki myytävät tuotteensa puhtaista raaka-aineista ja suosia lähituottajia mahdollisuuksien mukaan. Yritys panostaa korkeaan palvelutasoon ja pyrkii räätälöimään kaikki tilaisuudet vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja toivomuksia. Estetiikalla on ratkaiseva merkitys yrityksen kaikissa toiminnoissa.

Molemmat osapuolet ovat luottavaisia tulevaan yhteistyöhön. Arvostuksemme ja asiakaspalvelufilosofiamme, näkemyksemme ruuasta jne ovat hyvin samankaltaisia.

Nybergit ovat  iloisia siitä että kokenut ravintoloitsijapariskunta, jolla on hieno palvelukonsepti, tunnetusti hyvä ruoka ja tyylitaju, jatkaa toimintaa heidän tiloissaan.

 
Lounasbuffet on tarjolla päivittäin maanantaista perjantaihin klo. 10.30-14.30

© 2016 Café Cabriole Oy