Café Cabriole
  Etusivulle
  Ajankohtaista
  Café Cabriole
  Makeat konditoriatuotteet
  Suolaiset konditoriatuotteet
  Kakkugalleria
  Lounas
  Tilausmenut
  Juhlat
  Kokous
 
koriste
 
koriste
 
koriste
  Catering
  Yhteystiedot
uutisotsikko

Café Cabriole
Piispankatu 30, Porvoo
Puh: 019-523 2800
avoinna:
ma-pe 8.30-18.00 | la 8.30-17.00

suomeksi på svenska in English
 
reuna
 
 
Café Cabriole

Nybergs Varpetin kokoustilat Porvoon saaristossa

Nybergs Varpet sijaitsee Porvoon saaristossa ja meille pääsee sekä maitse että meritse. Tule ja nauti upeasta merinäköalasta sekä henkilökohtaista palvelustamme!

Villa Varpetin salin Ikkunoista avautuva laaja merinäköala ja ympärillä oleva koskematon ja karu saaristoluonto yhdessä valoisan sisutuksen kanssa luovat viihtyisät puitteet kokoukselle tai juhlaan.

Mikäs sen mukavampaa kuin rentoutua onnistuneen kokouksen jälkeen saunassa. Villa Varpetin saunaosastoon kuuluu yhdistetty pukuhuone-takkahuone, kolmen suihkun pesuhuone, löylyhuone ja pieni lämminvesiallas ulkona saunan välittömässä läheisyydessä. Tilava sauna "älykiukaineen" tarjoaa nautinnolliset ja pehmeät löylyt ja suurenmoisen näköalan. Lauteilla on hyvin tilaa 15 hengelle. Tarjoamme saunojille istuinalustat, pyyhkeet ja suihkusaippuaa. Pukuhuoneessa on jääkaappi vieraiden omia saunajuomia varten. Terassilta valaistut puuportaat johtavat suoraan rantaan, jossa voi pulahtaa mereen. Sopimuksesta voidaan talvisin tehdä avanto.

Pienessä puulämmitteisessä lämminvesialtaassa voi vuodenajasta ja säästä riippumatta istuskella ulkoilmasta nauttien. Noin 37-asteisessa vedessä on mukavaa rentoutua vain taivas kattonaan. Puiseen paljuun mahtuu 9 henkeä.

Nybergs Varpetiin voit tutustua lisää täältä >>

kartta
sali 1
sali 2
sauna
 
Lounasbuffet on tarjolla päivittäin maanantaista perjantaihin klo. 10.30-14.30

© 2016 Café Cabriole Oy